RED Express - Spoedkoerier

Privacy verklaring


Privacybeleid van Roy Express Deliveries


Persoonsgegevens die worden verwerkt
Roy Express Deliveries kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Roy Express Deliveries, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Roy Express Deliveries verstrekt. Roy Express Deliveries kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

Uw voor- en achternaam
Uw adresgegevens
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres
Uw IP-adres
 
Waarom Roy Express Deliveries gegevens nodig heeft
Roy Express Deliveries verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan Roy Express Deliveries uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

Hoe lang Roy Express Deliveries gegevens bewaart
Roy Express Deliveries bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Delen met anderen
Roy Express Deliveries verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek
Op de website van Roy Express Deliveries worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Roy Express Deliveries gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google analytics
Roy Express Deliveries maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Roy Express Deliveries bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Roy Express Deliveries te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Roy Express Deliveries heeft hier geen invloed op. Roy Express Deliveries heeft Google geen toestemming gegeven om via Roy Express Deliveries verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@red-express.nl. Roy Express Deliveries zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen
Roy Express Deliveries neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Roy Express Deliveries verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Roy Express Deliveries op via info@red-express.nl. www.red-express.nl is de website van Roy Express Deliveries. Roy Express Deliveries is als volgt te bereiken:

De Meulencamp 28B
5768 HE Meijel
Tel: 06-555 350 54
info@red-express.nl


Adres

De Meulencamp 28B
5768 HE Meijel
Nederland

Contacten

E: info@red-express.nl
T: +31 (0) 6-555 350 54